Archief voor juli, 2014

Workshop ‘Aanbesteden’

17, jul, 2014
Uitnodiging

Workshop “aanbesteden”, gegeven door Tenderkoers.nl

Geachte deelnemers en leden, Hierbij nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de workshop ‘Aanbesteden’ welke verzorgd wordt door Tenderkoers.nl (lid van Business Club Steenwijkerland (BCS)) op dinsdag 9 september a.s. op het Buitengoed Fredeshiem in de Bult.

De laatste maanden is door de BCS veelvuldig overleg gevoerd met de gemeente Steenwijkerland, om het aanbestedingsbeleid ondernemersvriendelijker en transparanter te maken.. Tenderkoers heeft veel ervaring in het verzorgen van aanbestedingstrajecten voor ondernemers met name gericht op openbare Europese aanbestedingen. Graag wil Tenderkoers haar ervaringen delen met ondernemers in Steenwijk. Het traject om mee te doen met aanbestedingen is lastig en tijdrovend, maar het biedt ook kansen om extra omzet te realiseren.

Tijdens de workshop krijgt u inzicht in:

  • ·         Het aanbestedingsproces.
  • ·         Hoe bereid ik mijn bedrijf voor op aanbestedingen.
  • ·         De aanbestedingsaanpak in 4 fasen.
  • ·         Alle handige tips die u kunt gebruiken bij het schrijven van een aanbestedingsofferte

De workshop zal beginnen om 17.00 uur, en eindigen rond 18.30 uur. Voor deelname kunt u zich aanmelden via www.kennisnetwerksteenwijkerland.nl (volg menu ‘aanmelden’) en via www.bcsteenwijkerland.nl

Aan deelname van deze workshop zijn geen kosten verbonden, U moet zich echter wel van te voren even aanmelden. Wij zien uit naar uw komst! Tot ziens op dinsdag 9 september a.s.

bcs kns

Prezi voor ondernemers

09, jul, 2014

In navolging op 2 succesvolle sessies in 2013, organiseert Kennis Netwerk Steenwijkerland op 26 augustus a.s. wederom een workshop Prezi voor ondernemers.

Prezi voor managers – een eerste kennismaking 

Powerpoint kent waarschijnlijk iedereen wel, het programma binnen de MS Office suite waarmee je presentaties maakt in de vorm van slideshows. MS Powerpoint bestaat al heel erg lang en is nog steeds het standaardpakket waarmee eigenlijk iedereen werkt die presentaties moet geven. De look & feel van Powerpoint is bij iedereen zo langzamerhand wel bekend en weinig verassend meer. Aan een goed alternatief heeft het lange tijd ontbroken. Die tijd is voorbij. Want steeds vaker zie je presentaties gegeven met behulp van Prezi. Maar wat is Prezi? Tijd voor een eerste kennismaking. 

Daarom verzorgt ZZindi Corporate Communicatie op dinsdag 26 augustus a.s. voor leden van Kennis Netwerk Steenwijkerland een workshop waarin je kennis kan maken met de verrassende mogelijkheden van Prezi. De workshop is bedoeld voor managers die nog onbekend zijn met het gebruik van Prezi en die zelf aan de hand van een aantal praktische oefeningen de mogelijkheden van Prezi willen uitproberen. Prezi werkt totaal anders dan MS Powerpoint. Wat anders is komt in de workshop uitvoerig aan de orde. De workshop start met een korte introductie op het onderwerp presenteren. We staan stil bij de verschillen en overeenkomsten tussen Prezi en Powerpoint. Daarna gaat iedereen zelf met behulp van een Prezi een kleine presentatie maken. Zo leer je het snelst hoe Prezi werkt en raak je vertrouwd met alle belangrijke functionaliteiten. In de afronding van de workshop bekijken we met elkaar de gemaakte presentaties en staan we nog even stil bij de verschillende toepassingsmogelijkheden. 

De workshop wordt verzorgd door Zzindi Corporate Communicatie en gegeven in het pand van ZZindi Corporate Communicatie aan de Oostermeentherand 2c in Steenwijk. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen laptop meeneemt. Er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen per workshop. Internetverbinding is natuurlijk aanwezig, net als voldoende koffie, thee, fris en na afloop een drankje. De workshop start om 19.00 en eindigt uiterlijk om 22.00 uur.

Aanmelden kan bij Kennis Netwerk Steenwijkerland/ via de website www.kennisnetwerksteenwijkerland.nl

 

Cindy van der Helm

directeur ZZindi Corporate Communicatie