Archief voor december, 2014

Nieuwjaarsreceptie Steenwijkerland, dinsdag 6 januari 2015

09, dec, 2014

Hierbij nodigen wij de deelnemers van Kennis Netwerk Steenwijkerland uit voor deelname aan de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Steenwijkerland. Details over tijden en locatie vinden jullie in onderstaande uitnodiging.
uitnodiging-2014

Kennis Netwerk Steenwijkerland hoopt jullie op 6 januari a.s. te mogen begroeten. Voor nu wensen wij jullie fijne feestdagen en een goed, gezond en succesvol 2015!

 

 

 

Behoudt Regio Zwolle haar Economische toppositie?

04, dec, 2014

Behoudt de Regio Zwolle haar economische toppositie? Welke kansen en bedreigingen bestaan er voor de regio? Hoe internationaal georiënteerd is de Regio Zwolle?

Deze en vele andere vragen staan centraal tijdens het Regio Zwolle Congres dat op 10-12-’14 vanaf 14:00 uur zal worden gehouden in Theater de Spiegel in Zwolle. De Regio Zwolle is één van de founders van dit ondernemerscongres en daarom ontvangt u als relatie bijgaand een uitnodiging om hierbij aanwezig te zijn. Via deze uitnodiging kunnen 250 personen zich gratis aanmelden. Bent u nummer 251 en verder? Dan ontvangt u 50% korting op de entreeprijs van € 100,-.

Waarom u dit event niet mag missen?

Omdat u een gevarieerd programma voorgeschoteld krijgt met inspirerende sprekers over het thema internationalisering, de presentatie van de Regio Zwolle Monitor 2014 en de verkiezing van Starter en Ondernemer van het jaar 2014. Vanzelfsprekend bestaat daarnaast alle gelegenheid tot netwerken.

Meld u dus snel aan via de link regiozwollecongres.nl/aanmelden want het aantal plaatsen is beperkt. De benodigde code staat in de hier onderstaande link met de uitnodiging.

regio-zwolle congres

Met vriendelijke groet,
Gemeente Steenwijkerland

 

Marloes Smit
Medewerker Economie en Landelijk Gebied

logo_steenwijkerland

Afdeling: Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling – Beleid
Postadres: Postbus 162, 8330 AD Steenwijk
Bezoekadres: Vendelweg 1, 8331 XE Steenwijk
Telefoon: 14 0521
www.steenwijkerland.nl

Uitnodiging bijeenkomst “Zicht op Wet Werk en Zekerheid en Ontslagrecht”

02, dec, 2014

Op 1 januari 2015 treedt de Wet Werk en Zekerheid in werking. Deze wet bevat wijzigingen en maatregelen op het gebied van WW, Ontslagrecht en bescherming van werknemers met tijdelijke arbeidscontracten.

Weet u al wat de gevolgen zijn voor u als ondernemer en welke voorbereidingen moet u treffen om aan de nieuwe wetgeving te voldoen?

Om u op de nieuwe wetgeving voor te bereiden organiseert Kennis Netwerk Steenwijkerland de bijeenkomst “Zicht op Wet Werk en Zekerheid en Ontslagrecht” op dinsdag 2 december a.s. De invulling van de bijeenkomst wordt verzorgd in samenwerking met Bouma Advocatuur te Steenwijk en UWV WERKbedrijf, U bent van harte uitgenodigd voor het bijwonen van de bijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over de aankomende wijzigingen en wat deze wijzigingen voor u als werkgever betekenen.

Extra bijzonder aan deze bijeenkomst is dat Humphrey Becks, Districtshoofd van de Arbeidsjuridische Dienst van UWV WERKbedrijf, een presentatie geeft over de ontslagprocedure via UWV.

Programma 2 december 2014:

15.45 – 16.00 uur:            Ontvangst met koffie/thee

16.00 – 16.45 uur:            WWZ door Mr. Wilma Bouma

16.45 –  17.00 uur:            Korte pauze

17.00 – 18.00 uur:            Wat betekent WWZ bij ontslag door Humphrey Becks

18.00 uur:                           Sluiting

Locatie:

De bijeenkomst wordt gehouden bij Huis ten Wolde, Onderduikersweg 6, 8346 KP De Bult.

Aanmelden:

Wilt u weten wat de Wet Werk en Zekerheid voor u betekent? Dan kunt u zich aanmelden via menu “aanmelden” via de site www.kennisnetwerksteenwijkerland.nl . Wij hopen u op 2 december a.s. te mogen begroeten.