Archief voor september, 2016

Kenniscafé Wet BeZaVa 13 oktober

16, sep, 2016

Op donderdag 13 oktober organiseert Kennis Netwerk Steenwijkerland in samenwerking met Henriëtte Sterken van UWV een kenniscafé over de Wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters (Wet BeZaVa)

Overweegt u als werkgever de risico’s van arbeidsongeschiktheid voor de WGA  (Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten) voortaan zelf te gaan dragen?
Of wilt u deze bij een verzekeraar onderbrengen? U krijgt dan te maken met  complexe regels en voorwaarden. Dit zijn de vragen die voor u belangrijk zijn bij het maken van een keuze.

Programma:
•    Ontvangst, vanaf 15.30 uur
•    Aanvang, 16.00 uur
•    Locatie MTH, Lindehof 12 Steenwijk (bedrijvenpark Eeserwold)
Deze bijeenkomst is afgelopen rond 18.00 uur.

Aanmelden kan via het menu ‘Aanmelding’. Deelname is gratis. Mocht het aantal aanmeldingen het toegestane aantal deelnemers overschrijden, dan hebben Financieel Participanten van KNS en genodigden van UWV voorrang boven andere belangstellenden.

Prinsjesdagontbijt 2016

16, sep, 2016

Op woensdag 21 september vindt het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt Steenwijkerland plaats. Spreker is Martijn Aslander.

Wanneer: Woensdag 21 september
Tijd: 7.30 – 9.30 uur (ontbijt vanaf 7.30 uur, start lezing 8.15 uur)
Waar: Grote of Sint Clemenskerk te Steenwijk (Kerkstraat 22, 8331 JC)

Thema: ‘NOOIT AF’

Over de spreker
Martijn Aslander is stand-up filosoof, ideeënbedenker, boardroom sparring partner en organizonderdeskundige. Zowel in zijn publicaties als op het podium laat Martijn de ongekende mogelijkheden zien van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeidsmarkt. De ‘nieuwe renaissance’, waarin kennis-verspreiding sneller gaat dan ooit, biedt enorme kansen voor mensen om zich bottom-up te organiseren en sneller, efficiënter en zonder bureaucratie dingen voor elkaar te krijgen en oplossingen te vinden voor moeilijke vraagstukken. Martijn Aslander is de auteur van het boek ‘Nooit af’.

Aanmelden
Benieuwd wat Martijn te melden heeft? Meldt u nu aan via www.prinsjesdagontbijtsteenwijkerland.nl

Evenals voorgaande jaren worden dames van harte uitgenodigd een hoedje te dragen.

Organisatie
De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Business Club Steenwijkerland, Zelfstandig met Elkaar, de gemeente Steenwijkerland en Kennis Netwerk Steenwijkerland.