Archief voor september, 2017

Prinsjesdagontbijt 2017

20, sep, 2017

Op woensdag 20 september vindt het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt Steenwijkerland plaats. Spreker is Alle Bruggink. Steenwijker en coauteur van het boek ‘More with Less’, over de vérstrekkende invloed van precisietechnologie op vele sectoren van de economie. : ‘More with Less’.
Wanneer: Woensdag 20 september
Tijd: 7.30 – 9.30 uur (ontbijt vanaf 7.30 uur, start lezing 8.15 uur)
Waar: Grote of Sint Clemenskerk te Steenwijk (Kerkstraat 22, 8331 JC)

Thema: ‘more with less’

Aanmelden
Benieuwd of Alle Bruggink u ook inspireert? Meldt u nu aan via www.prinsjesdagontbijtsteenwijkerland.nl

Organisatie
De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Business Club Steenwijkerland, Zelfstandig met Elkaar, de gemeente Steenwijkerland en Kennis Netwerk Steenwijkerland.

staterscyclus 2017

14, sep, 2017

Speciaal voor inwoners uit de regio Steenwijkerland die serieus bezig zijn met het starten van een eigen bedrijf of net zijn begonnen organiseert Kennis Netwerk Steenwijkerland in een starterscyclus.  Het doel van deze cyclus is om (aspirant-) ondernemers te helpen bij het opzetten en continueren van een bedrijf. Ingegaan wordt op het ondernemingsplan, juridische zaken, positionering, marketing, financiën en belastingen.

Heb je ambitie om te starten, of je bent net gestart en zoekt hulp of inspiratie, meld je dan aan!

De cyclus bestaat uit 7 (dinsdag)avonden. Bij voldoende deelname wordt gestart op 3 oktober. Wekelijks is er een bijeenkomst. De slotbijeenkomst vindt plaats op 28 november. Door de groep klein te houden, er kunnen slechts 12 starters deelnemen, wordt de interactie tussen de deelnemers onderling gestimuleerd. Deskundige inleiders met praktijkervaring kunnen nauw aansluiten op de ervaringen en vragen van de deelnemers. De kosten voor deelname bedragen € 175,-. U kunt zich aanmelden via het menu ‘aanmelden‘.

Voor meer informatie en of toelichting kunt u contact opnemen met Cindy van der Helm (0521 763402 ) of René Sturre (0521-538770). Let op: het aantal deelnemers is beperkt. U kunt zich uiterlijk tot 22 september aanmelden.