Archief voor maart, 2020

Waar jong en oud samen werken zijn er generatieverschillen

03, mrt, 2020

Organisaties worden ouder als gevolg van vergrijzing, verhoging van de pensioenleeftijd en versobering van mogelijkheden om vervroegd te stoppen met werken. Het is uniek dat vier generaties tegelijkertijd op de werkvloer te vinden zijn terwijl de traditionele generatie de arbeidsmarkt nog moeten verlaten staat generatie Z al in de startblokken. In deze complexe en razendsnel veranderende samenleving is het een uitdaging om ‘bij de tijd’ te blijven; onze manieren van organiseren, samenwerken, communiceren, leidinggeven en omgaan met technologie raken snel verouderd.

Rob en Harry willen jullie graag meenemen om bewustwording van de diversiteit tussen generaties te realiseren. Het bewust zijn van de generaties helpt om te begrijpen waar medewerkers behoefte aan zouden kunnen hebben. Door de potentie van nieuwe generaties goed in te zetten, kan de organisatie toekomstbestendiger en wendbaarder worden.

Zij willen dat doen in ECHOS-Home “het Baken”, Joh. Postweg 5, Darp (Havelte) Aan de rechterkant van de oprijlaan voor de ingang van de Johannes Postkazerne.  Inloop 15.15 uur en aanvang om 15.30 uur.

Meld je aan via: http://www.kennisnetwerksteenwijkerland.nl/aanmelden-activiteit