Bedrijven Promotiedagen 2014

De Bedrijven Promotiedagen zijn op vrijdag 11 en zaterdag 12 april 2014 in Rabo Theater De Meenthe.

De Bedrijven Promotiedagen kennen dit keer veel nieuwigheden. Allereerst is er een samenwerking tussen De Meenthe en Boom regionale uitgevers, zodat er gezamenlijke promotie is en een speciale huis-aan-huis bijlage komt. Wie een stand afneemt, krijgt automatisch een advertentie.

Beursvloer
Aan andere nieuwigheid is de Beursvloer, een dynamisch evenement waarbij bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten in een informele setting. Zij kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Wat de één overheeft of wil bieden, is voor de ander zeer gewenst.

Workshops
Er wordt gestart met de opening van de Beursvloer, vrijdagmiddag om 15.30 uur, die zo’n anderhalf uur in beslag neemt. Dan is het tijd voor een gezamenlijke lunch. De ondernemers hebben vanaf dan tot ’s avonds tien uur de tijd om te netwerken of – en dat is ook geheel nieuw – deelnemen aan diverse workshops. Dat kan gaan over gemeentelijk beleid, aanbestedingsbeleid, bedrijfspresentaties, inzet social media.

Paviljoen
Het is de bedoeling dat er paviljoens per woonkern komen. Ook komt er een mobiliteitspaviljoen voor autobedrijven uit Steenwijkerland en omgeving.

Het evenement wordt van harte ondersteund door de gemeente en ondernemersverenigingen zoals de Business Club Steenwijkerland, ZME en KopTop.

Geïnteresseerden kunnen direct via: info@bedrijvenpromotiedagen.nl reageren. Zij ontvangen dan vrijblijvend een inschrijfformulier met plattegrond. Ze kunnen ook aangeven of ze willen deelnemen aan de Beursvloer. Voor meer informatie: www.bedrijvenpromotiedagen.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NIEUWS

Cyclus Succesvol Ondernemen start 5 november

De Cyclus Succesvol Ondernemen gaat dinsdag 5 november van start. Het …

Gesubsidieerde Cyclus Succesvol Ondernemen start 29 oktober 2019

Kennis Netwerk Steenwijkerland is sinds 2005 actief bezig om kennisuitwisseling tussen …

Ondernemersloket 10 oktober

Op donderdag 10 oktober organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met …

P&O Contactgroep: Sociale innovatie

De eerstvolgende bijeenkomst van de P&O Contactgroep is op dinsdag 1 …

Prinsjesdagontbijt 2019

Op woensdag 18 september 2019 vindt het Prinsjesdagontbijt plaats in Steenwijk …

logo kns