Bedrijven Promotiedagen 2014

De Bedrijven Promotiedagen zijn op vrijdag 11 en zaterdag 12 april 2014 in Rabo Theater De Meenthe.

De Bedrijven Promotiedagen kennen dit keer veel nieuwigheden. Allereerst is er een samenwerking tussen De Meenthe en Boom regionale uitgevers, zodat er gezamenlijke promotie is en een speciale huis-aan-huis bijlage komt. Wie een stand afneemt, krijgt automatisch een advertentie.

Beursvloer
Aan andere nieuwigheid is de Beursvloer, een dynamisch evenement waarbij bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten in een informele setting. Zij kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Wat de één overheeft of wil bieden, is voor de ander zeer gewenst.

Workshops
Er wordt gestart met de opening van de Beursvloer, vrijdagmiddag om 15.30 uur, die zo’n anderhalf uur in beslag neemt. Dan is het tijd voor een gezamenlijke lunch. De ondernemers hebben vanaf dan tot ’s avonds tien uur de tijd om te netwerken of – en dat is ook geheel nieuw – deelnemen aan diverse workshops. Dat kan gaan over gemeentelijk beleid, aanbestedingsbeleid, bedrijfspresentaties, inzet social media.

Paviljoen
Het is de bedoeling dat er paviljoens per woonkern komen. Ook komt er een mobiliteitspaviljoen voor autobedrijven uit Steenwijkerland en omgeving.

Het evenement wordt van harte ondersteund door de gemeente en ondernemersverenigingen zoals de Business Club Steenwijkerland, ZME en KopTop.

Geïnteresseerden kunnen direct via: info@bedrijvenpromotiedagen.nl reageren. Zij ontvangen dan vrijblijvend een inschrijfformulier met plattegrond. Ze kunnen ook aangeven of ze willen deelnemen aan de Beursvloer. Voor meer informatie: www.bedrijvenpromotiedagen.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NIEUWS

Wat betekent de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) voor u

Op 25 mei 2018 wordt de huidige privacywet Wet bescherming persoonsgegevens …

werkstress een 360° blik

Werkstress is beroepsziekte nummer één. De jaarlijkse verzuimkosten gerelateerd aan een …

Het succes van de kennisquiz

Strijd tussen ondernemers in Steenwijkerland Op woensdagavond 15 november werd voor …

hoe werkt ons brein?

Op 4 juli jl. was er een bijeenkomst voor de P&O …

Prinsjesdagontbijt 2017

Op woensdag 20 september vindt het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt Steenwijkerland plaats. Spreker …

logo kns