gezondheid is te managen, sessie 2

Er zijn vele cursussen, workshops en trainingen over hoe je verzuim moet managen, maar dan ben je eigenlijk al een stap te ver. Verzuim kan worden tegengegaan door gezondheid te managen. Maar is gezondheid te managen? De cyclus gezondheid is te managen bestaat uit 3 sessies maar elke sessie is een op zichzelf staande bijeenkomst.

Sessie 2

Op 13 november staat de tweede sessie op de agenda. Deze wordt verzorgd door Mirella Duiven van Wijs Training en Lucy Hermens van Manyst Personeelsadvies & Coaching. 

Mirella Duiven past neuropsychologische kennis toe in organisaties. Hiermee begeleidt ze teams, leidinggevenden en ondernemers bij stress en verandering.

Lucy Hermens richt zich op het vormgeven en professionaliseren van talent en verzuimbegeleiding. Ze geeft trainingen om bewustwording op gebied van duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie concreet inhoud te geven. 

Gezondheidsmanagement is gerelateerd aan het menselijk gedrag en de organisatiecultuur. In deze interactieve sessie koppelen we neuropsychologische kennis aan de praktische waan van de dag.  Op welke manier heeft het gedrag van een leidinggevende invloed op de gezondheid van medewerkers? En welke invloed heeft het eigen gedrag van medewerkers? Daarnaast wordt er gekeken naar welke rol de organisatiecultuur heeft bij gezondheid. Welke reacties van mensen kunnen leiden tot (langer) verzuim? Op welke manier kan je op een positieve manier invloed uitoefenen en wat kan je met die kennis in de praktijk? 

Inschrijven

Heeft het je interesse gewekt en ben je benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Schrijf je dan in via het aanmeldformulier op deze website.  De bijeenkomst vindt plaats van 15.30 uur tot 17:30 uur met daarna een mogelijkheid voor een hapje en een drankje.

De locatie wordt dinsdag de 13e in de bevestigingsmal bekend gemaakt.

 

NIEUWS

Week van de Ondernemer, Startersbijeenkomst 15 november

Van 9 tot en met 16 november 2018 organiseert de gemeente …

gezondheid is te managen, sessie 2

Er zijn vele cursussen, workshops en trainingen over hoe je verzuim …

Human capital: gezondheid is te managen

Er zijn veel cursussen, workshops en trainingen over hoe je verzuim …

BBQ met partners en sprekers

Op woensdag 3 oktober organiseerden wij een BBQ voor onze partners …

Aannamebeleid

Binnen Kennis Netwerk is een P&O contactgroep actief. Personeel- en organisatiemedewerkers …

logo kns