Heeft u uw cyberrisico’s al in kaart gebracht?

(In verband met een onverwachte gebeurtenis kan deze bijeenkomst helaas niet doorgaan. Nadere informatie over een nieuwe datum volgt snel.)

Cyberrisico’s en cybercriminaliteit krijgen steeds meer aandacht van ondernemers. En terecht, want de gevolgen van cyberincidenten kunnen verstrekkend en divers zijn. Toch is aandacht slechts het begin: écht doorslaggevend zijn de concrete maatregelen waarmee organisaties zich tegen de risico’s wapenen. Maar, hoe identificeer je de risico’s? Hoe bepaal je de financiële impact van risico’s voor je onderneming? Welke acties zijn cruciaal?

Op dit soort vragen wordt antwoord gegeven tijdens de derde lezing uit de risicocyclus: Risico’s: Eerst zien, dan vermijden. Tijdens de cyclus wordt een aantal risico-aspecten belicht die je als ondernemer kan lopen. Kennis Netwerk Steenwijkerland organiseert deze cyclus in samenwerking met een aantal specialisten. De eerstvolgende sessie uit deze cyclus vindt plaats op woensdag 3 juni a.s. We zijn wederom te gast bij de Rabobank.

Spreker van deze middag is Raymond Bothof, vakgroepmanager bij Lengkeek Expertises. Het in Zwolle gevestigde Lengkeek is een landelijk opererend bureau, gespecialiseerd in expertises, taxaties, risico-inspecties en bouwkundige opnames.

Aan de hand van een aantal concrete voorbeelden worden mogelijke risico’s geschetst. Na de pauze is er alle gelegenheid om vragen te stellen en wij verwachten net als voorgaande keren tot interessante en inhoudelijke discussies te komen. De bijeenkomst is vooral gericht op ondernemers en directeuren/managers die het waarborgen van de continuïteit van hun bedrijf als belangrijkste taak zien.

PROGRAMMA:

  • Ontvangst, 16.30 uur, de bijeenkomst start om 17.00 uur
  • Pauze, 17.45 uur
  • Vragen en discussie, 18.00 uur
  • Afronding met hapje en drankje, 18.30 uur
  • Locatie, Rabobank, Meppelerweg 47 in Steenwijk

Benieuwd of u alle risico’s goed in kaart gebracht heeft? Aanmelden kan via deze link. Volg het menu ‘Aanmelding’. Deelname is gratis. Mocht het aantal aanmeldingen het toegestane aantal deelnemers overschrijden, dan hebben Financieel Participanten van KNS en genodigden van de Rabobank voorrang boven andere belangstellenden.

NIEUWS

Belonen en beoordelen, een jaarlijkse rituele dans? Of maken we het leuker..

De traditionele manier van beoordelen waarbij één keer per jaar een  …

Posttraumatische stressstoornis of PTSS; hoe herken je dit en hoe ga je hier mee om?

Posttraumatische stressstoornis (PTSS) is een psychische aandoening die kan ontstaan na …

Cyclus Succesvol Ondernemen start 21 mei

Speciaal voor u die serieus nadenkt over het starten van een …

Een vliegende start via het Ondernemersloket

Op donderdag 13 december organiseert Stichting Kennis Netwerk Steenwijkerland in samenwerking …

gezondheid is te managen: sessie 3

organisatiecultuur en menselijk gedrag Op 11 december vindt de derde sessie …

logo kns