Informatiebijeenkomst voor startende ondernemers, 9 april 2015

Informatiebijeenkomst voor startende ondernemers

Op donderdag 9 april 2015 organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met Kennis Netwerk Steenwijkerland speciaal voor startende ondernemers een bijeenkomst. De bijeenkomst is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Belangstellenden kunnen zich tot en met 7 april 2015 aanmelden.

Tijdens deze bijeenkomst van het Ondernemersloket wordt de starter bijgepraat over zaken als investeringsaftrek, urencriterium, zakelijke kilometers, willekeurige afschrijving en het opzetten van een goede administratie. Uiteraard is er ook de gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers.

De bijeenkomst is op donderdag 9 april van 15:00 tot 17:00 uur in het gemeentehuis. De gemeente Steenwijkerland stimuleert goed ondernemerschap en maakt het daarom samen met Kennis Netwerk Steenwijkerland mogelijk dat deelnemers deze bijeenkomst van het Ondernemersloket gratis kunnen bijwonen. Het aantal plaatsen is echter beperkt, u kunt zich voor deze bijeenkomst opgeven tot en met dinsdag 7 april 2015 via www.steenwijkerland.nl/ondernemers/contact/bijeenkomsten.

Starters die wel geïnteresseerd zijn maar die zijn verhinderd op 9 april, wordt aangeraden alvast de data van de volgende bijeenkomsten te noteren: donderdag 21 mei (in samenwerking met Zelfstandig Met Elkaar) en 11 juni (in samenwerking met (Kennis Netwerk Steenwijkerland).

NIEUWS

Belonen en beoordelen, een jaarlijkse rituele dans? Of maken we het leuker..

De traditionele manier van beoordelen waarbij één keer per jaar een  …

Posttraumatische stressstoornis of PTSS; hoe herken je dit en hoe ga je hier mee om?

Posttraumatische stressstoornis (PTSS) is een psychische aandoening die kan ontstaan na …

Cyclus Succesvol Ondernemen start 21 mei

Speciaal voor u die serieus nadenkt over het starten van een …

Een vliegende start via het Ondernemersloket

Op donderdag 13 december organiseert Stichting Kennis Netwerk Steenwijkerland in samenwerking …

gezondheid is te managen: sessie 3

organisatiecultuur en menselijk gedrag Op 11 december vindt de derde sessie …

logo kns