Mini Masterclass: Social Media, 18 feb

*Opmerking:
De tweede master class sessie, startend op dinsdag 18 februari is vol. Wanneer u zich hiervoor aanmeldt komt u op een reserve lijst te staan.

Kennis Netwerk Steenwijkerland organiseert op veler verzoek een mini masterclass over het gebruik van social media in jouw eigen marketingstrategie. In 3 avonden wordt uitgelegd en besproken hoe je als bedrijf of als zelfstandig professional social media kunt inzetten om je diensten en producten bekend te maken via de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn.

Deze masterclass gaat niet alleen in op hoe je een profiel en dergelijke moet aan maken, maar begint met de vraag welke boodschap je wilt delen op de social media. De reden dat deze masterclass is opgeknipt in 3 delen is, dat tussen de avonden door, je bezig gaat met het maken van je marketing strategie (wie is je doelgroep, wat wil je vertellen), het uitwerken van die strategie en het inrichten van de verschillende profielen.
Het maximale aantal deelnemers van een mini masterclass is 8. Dit aantal garandeert dat je veel persoonlijke aandacht zult krijgen tijdens de avonden. Je neemt je eigen laptop mee. De grootte van je bedrijf maakt niet uit. Voorwaarde is wel dat je eind-verantwoordelijk bent voor de marketing van jouw bedrijf. Er zal veel ruimte zijn voor jouw persoonlijke situatie.

De training wordt verzorgd door Tom Klinker. Tom is een marketeer die zich heeft gespecialiseerd in ‘het jezelf profileren via social media’.

Deze masterclass is ontwikkeld voor en door Kennis Netwerk Steenwijkerland. Dat betekent dat de prijs laag gehouden kan worden. De 3 avonden (van 2,5 uur, aanvangstijd is 19.30 uur) kosten slechts € 195,00 (exclusief BTW). De masterclass gaat door als er tenminste 7 deelnemers per serie (van 3 avonden zijn). We denken dat er veel belangstelling is voor deze masterclass dus wacht niet te lang met het inschrijven. In de bijgevoegde flyer kun je verdere informatie vinden.
Voor deelname aan de masterclass, kun je kiezen uit verschillende sessies/data.

Graag bij aanmelding aangeven welke sessie/data de voorkeur heeft!

De aanvangstijd is 19.30 uur en de data/sessies waaruit men kan kiezen zijn:
Sessie 1:
dinsdag 7 januari 2014,
dinsdag 21 januari 2014,
dinsdag 4 februari 2014.
Sessie 2:
dinsdag 18 februari 2014,
dinsdag 4 maart 2014,
dinsdag 18 maart 2014.
De locatie is:
Het Ondernemershuis Steenwijk
Stationsplein 12-14
8331 GM Steenwijk

Meld u zich nu aan via ons digitaal aanmeldformulier >

Wees er tijdig bij want vol is vol!

NIEUWS

Cyclus Succesvol Ondernemen start 5 november

De Cyclus Succesvol Ondernemen gaat dinsdag 5 november van start. Het …

Gesubsidieerde Cyclus Succesvol Ondernemen start 29 oktober 2019

Kennis Netwerk Steenwijkerland is sinds 2005 actief bezig om kennisuitwisseling tussen …

Ondernemersloket 10 oktober

Op donderdag 10 oktober organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met …

P&O Contactgroep: Sociale innovatie

De eerstvolgende bijeenkomst van de P&O Contactgroep is op dinsdag 1 …

Prinsjesdagontbijt 2019

Op woensdag 18 september 2019 vindt het Prinsjesdagontbijt plaats in Steenwijk …

logo kns