Ondernemersloket 10 oktober

Op donderdag 10 oktober organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met Kennis Netwerk Steenwijkerland een bijeenkomst speciaal voor iedereen die erover denkt een onderneming te starten of net begonnen is met een bedrijf. Het onderwerp is financiën. Wil je met jouw onderneming verder groeien, maar heb je onvoldoende financiële middelen tot je beschikking? Meld je dan aan voor de informatiesessie op donderdag 10 oktober. Namens de Rabobank neemt Ruben Koetsier je mee in de verschillende financieringsmogelijkheden. De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel nodig in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan tot en met dinsdag 8 oktober 2019.

De bijeenkomst gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn. U kunt zich tot en met dinsdag 8 oktober 2019 aanmelden via www.steenwijkerland.nl/ondernemersbijeenkomsten

De bijeenkomst vindt plaats in de avond. Na aanmelding krijgt u een e-mail met meer informatie. De gemeente Steenwijkerland stimuleert goed ondernemerschap en maakt het daarom, samen Kennis Netwerk Steenwijkerland mogelijk dat deelnemers deze bijeenkomst gratis kunnen bijwonen. Ook als u niet binnen de gemeente Steenwijkerland woont, bent u van harte welkom.

 

NIEUWS

Waar jong en oud samen werken zijn er generatieverschillen

Organisaties worden ouder als gevolg van vergrijzing, verhoging van de pensioenleeftijd …

Masterclasscarrousel ‘Level Up’: Kennismaking met nieuwe technologieën

Voor MKB ondernemers die de concurrentie voor willen blijven, maar nog …

Cyclus Succesvol Ondernemen start 5 november

De Cyclus Succesvol Ondernemen gaat dinsdag 5 november van start. Het …

Gesubsidieerde Cyclus Succesvol Ondernemen start 29 oktober 2019

Kennis Netwerk Steenwijkerland is sinds 2005 actief bezig om kennisuitwisseling tussen …

Ondernemersloket 10 oktober

Op donderdag 10 oktober organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met …

logo kns