Op de Beursvloer gaat het niet om geld

Op de Beursvloer gaat het niet om geld!
Beste iedereen,
Voor wie is deze mail bestemd? Verenigingen, stichtingen, instellingen, maatschappelijke organisaties in de meest brede zin. Zoals sportverenigingen, cultuurverenigingen, vrijwilligersorganisaties, goede doelen organisaties, wijkverenigingen, etc. Kortom: iedereen die zich op wat voor manier dan ook inzet voor de maatschappij!
Nieuw in Steenwijkerland Op vrijdag 11 april wordt de eerste Beursvloer van Steenwijkerland georganiseerd in Rabo Theater De Meenthe. Van 15.30 – 17.00 uur (voorafgaand aan de Bedrijven Promotie Dagen). Op de Beursvloer worden maatschappelijke behoeftes verhandeld. Bedrijven, serviceclubs, scholen, overheden, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties ontmoeten elkaar. De sfeer is informeel in dynamisch. Doel: het maken van een match. Wat de één biedt is voor de ander zeer gewenst. Er wordt gehandeld op de Beursvloer maar met gesloten beurzen. Ook voor uw vereniging of organisatie een unieke kans!
Meer weten? Op de website www.beursvloersteenwijkerland.nl krijgt u antwoord op de vragen: Als het niet om geld gaat, waar gaat het dan wel om? Wat is nu de Beursvloer? Wat wordt er verhandeld? Wat gaat de Beursvloer voor mijn organisatie betekenen? Wat levert het mijn organisatie op? Voor wie is de beursvloer?
Proef alvast de sfeer van de Beursvloer Link naar youtube filmpje http://www.youtube.com/watch?v=fb44NCc_T_w
Goed voorbereid – neem deel aan de gratis workshop op 18 maart a.s. Bent u goed voorbereid op de Beursvloer? Weet u hoe u straks een goede match maakt? Deelname aan de workshop ‘Goede Zaken’ gaat u daarbij helpen. Rabobank Meppel-Steenwijkerland biedt maatschappelijke organisaties in Steenwijkerland de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan deze workshop op dinsdagmiddag of dinsdagavond 18 maart. Na afloop van de workshop weet u wat uw organisatie aantrekkelijk maakt voor een bedrijf. Ook krijgt u inzicht in welke tegenprestatie uw organisatie kan leveren. Een professioneel iemand helpt meedenken welke concrete vraag u kunt stellen op de Beursvloer. Bijv: meer optredens, oefenruimte, nieuw netwerk aanboren, handjes om te helpen, vrijwilligers die meedenken, fysieke zaken bijv. flyers, kleding, etc.
Uit onderzoek blijkt dat de workshop in combinatie met de Beursvloer meer dan 90% kans op een succesvolle samenwerking met een bedrijf oplevert. Ook u kunt dit succes behalen. U staat straks zelfverzekerd op de Beursvloer en maakt voor uw organisatie de perfecte match. De workshop levert vaak al heel verrassende contacten op!
Meteen aanmelden voor de workshop en u bent verzekerd van deelname Er is voor de workshop een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Graag reageren vóór 16 maart a.s. via www.beursvloersteenwijkerland.nl/workshop
Voorbeelden van matches:
Een jeugdorkest zoekt voor de instrumentenbus stalling. De sociale werkvoorziening stelt ruimte beschikbaar Het jeugdorkest geeft een concert
De EHBO-vereniging zoekt een oefenruimte Een bank stelt ruimte beschikbaar De bank ontvangt een cursus BHV voor een aantal medewerkers
Medewerkers van de afd. P&O van een groot bedrijf gaan jongeren in een achterstandswijk trainen op sollicitatievaardigheden. In ruil daarvoor verzorgen de jongeren een rapoptreden tijdens het zomerfeest van het bedrijf.
Kom ook naar de Beursvloer en maak een match. Wij ontmoeten u graag!

Met vriendelijke groet, Beursvloer Steenwijkerland
volg ons ook op twitter via @bvsteenwijk
volg ons ook op facebook via beursvloer steenwijkerland

NIEUWS

Belonen en beoordelen, een jaarlijkse rituele dans? Of maken we het leuker..

De traditionele manier van beoordelen waarbij één keer per jaar een  …

Posttraumatische stressstoornis of PTSS; hoe herken je dit en hoe ga je hier mee om?

Posttraumatische stressstoornis (PTSS) is een psychische aandoening die kan ontstaan na …

Cyclus Succesvol Ondernemen start 21 mei

Speciaal voor u die serieus nadenkt over het starten van een …

Een vliegende start via het Ondernemersloket

Op donderdag 13 december organiseert Stichting Kennis Netwerk Steenwijkerland in samenwerking …

gezondheid is te managen: sessie 3

organisatiecultuur en menselijk gedrag Op 11 december vindt de derde sessie …

logo kns