Persbericht: gemeente en KNS organiseren een mini bijeenkomst voor ondernemers

PERSBERICHT

 

Steenwijk, 22 september 2014

 

 

Gemeente organiseert mini-bijeenkomst voor startende ondernemers

 

 

Op donderdag 9 oktober 2014 organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met Kennis Netwerk Steenwijkerland speciaal voor startende ondernemers een mini-bijeenkomst.

 

Tijdens deze bijeenkomst wordt de starter bijgepraat over zaken als investeringsaftrek, urencriterium, zakelijke kilometers, willekeurige afschrijving en het opzetten van een goede administratie. Uiteraard is er ook de gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers. Deze mini-bijeenkomst vervangt het voormalig ‘Ondernemersloket’ en zal eens in de twee maanden plaatsvinden.

 

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 9 oktober van 15:00 tot 17:00 uur in het gemeentehuis. De gemeente Steenwijkerland stimuleert goed ondernemerschap en maakt het daarom samen met Kennis Netwerk Steenwijkerland mogelijk dat deelnemers deze bijeenkomst gratis kunnen bijwonen. Het aantal plaatsen is echter beperkt; inschrijving geschiedt op basis van aanmelding. Geïnteresseerden kunnen zich voor deze bijeenkomst opgeven tot en met maandag 6 oktober 2014 door een e-mail te sturen aan marijke.dam@steenwijkerland.nl.

 

Starters die wel geïnteresseerd zijn maar verhinderd op 9 oktober, wordt aangeraden alvast de datum van de volgende bijeenkomst te noteren: donderdag 11 december.

 

 

EINDE BERICHT

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Marijke Dam, medewerker Economie van de Gemeente Steenwijkerland, via telefoonnummer 14 0521 of per mail via Marijke.Dam@Steenwijkerland.nl

of met Cindy van der Helm, bestuurslid Kennis Netwerk Steenwijkerland, via 0521 – 76 34 02 of info@kennisnetwerksteenwijkerland.nl.

NIEUWS

Cyclus Succesvol Ondernemen start 5 november

De Cyclus Succesvol Ondernemen gaat dinsdag 5 november van start. Het …

Gesubsidieerde Cyclus Succesvol Ondernemen start 29 oktober 2019

Kennis Netwerk Steenwijkerland is sinds 2005 actief bezig om kennisuitwisseling tussen …

Ondernemersloket 10 oktober

Op donderdag 10 oktober organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met …

P&O Contactgroep: Sociale innovatie

De eerstvolgende bijeenkomst van de P&O Contactgroep is op dinsdag 1 …

Prinsjesdagontbijt 2019

Op woensdag 18 september 2019 vindt het Prinsjesdagontbijt plaats in Steenwijk …

logo kns