Persbericht: gemeente en KNS organiseren een mini bijeenkomst voor ondernemers

PERSBERICHT

 

Steenwijk, 22 september 2014

 

 

Gemeente organiseert mini-bijeenkomst voor startende ondernemers

 

 

Op donderdag 9 oktober 2014 organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met Kennis Netwerk Steenwijkerland speciaal voor startende ondernemers een mini-bijeenkomst.

 

Tijdens deze bijeenkomst wordt de starter bijgepraat over zaken als investeringsaftrek, urencriterium, zakelijke kilometers, willekeurige afschrijving en het opzetten van een goede administratie. Uiteraard is er ook de gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers. Deze mini-bijeenkomst vervangt het voormalig ‘Ondernemersloket’ en zal eens in de twee maanden plaatsvinden.

 

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 9 oktober van 15:00 tot 17:00 uur in het gemeentehuis. De gemeente Steenwijkerland stimuleert goed ondernemerschap en maakt het daarom samen met Kennis Netwerk Steenwijkerland mogelijk dat deelnemers deze bijeenkomst gratis kunnen bijwonen. Het aantal plaatsen is echter beperkt; inschrijving geschiedt op basis van aanmelding. Geïnteresseerden kunnen zich voor deze bijeenkomst opgeven tot en met maandag 6 oktober 2014 door een e-mail te sturen aan marijke.dam@steenwijkerland.nl.

 

Starters die wel geïnteresseerd zijn maar verhinderd op 9 oktober, wordt aangeraden alvast de datum van de volgende bijeenkomst te noteren: donderdag 11 december.

 

 

EINDE BERICHT

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Marijke Dam, medewerker Economie van de Gemeente Steenwijkerland, via telefoonnummer 14 0521 of per mail via Marijke.Dam@Steenwijkerland.nl

of met Cindy van der Helm, bestuurslid Kennis Netwerk Steenwijkerland, via 0521 – 76 34 02 of info@kennisnetwerksteenwijkerland.nl.

NIEUWS

Belonen en beoordelen, een jaarlijkse rituele dans? Of maken we het leuker..

De traditionele manier van beoordelen waarbij één keer per jaar een  …

Posttraumatische stressstoornis of PTSS; hoe herken je dit en hoe ga je hier mee om?

Posttraumatische stressstoornis (PTSS) is een psychische aandoening die kan ontstaan na …

Cyclus Succesvol Ondernemen start 21 mei

Speciaal voor u die serieus nadenkt over het starten van een …

Een vliegende start via het Ondernemersloket

Op donderdag 13 december organiseert Stichting Kennis Netwerk Steenwijkerland in samenwerking …

gezondheid is te managen: sessie 3

organisatiecultuur en menselijk gedrag Op 11 december vindt de derde sessie …

logo kns