Social Media 2013

Social media zijn hot. Op elke site wordt je gevraagd om de website te liken of een tweet te plaatsen over jouw bezoek aan de website. Velen beweren dat social media de ‘place-is-to-be’ is. Maar waar moet je dan precies zijn? Wat betekenen social media voor de ondernemer? Hoe zet je social media in bij de profilering van je onderneming? Moet je er een plan voor maken of is alles goed? In hoeverre moet je social media serieus nemen?
Vragen waar we antwoord op krijgen op woensdag 13 maart a.s. Op deze avond organiseren Kennis Netwerk Steenwijkerland en ZME in samenwerking met Businessclub Steenwijkerland een interactieve bijeenkomst bij Hamsphire Hotel De Eese in De Bult. Tijdens deze avond zal Tom Klinker onze gastspreker zijn en een boeiend betoog houden over de trends in social media land, praktische tips geven over wat je kunt met social media en wat je vooral wel en niet moet doen. Tom Klinker van Academy Consulting, heeft veel ervaring in het professioneel inzetten van social media als marketinginstrument. Hij doet dit vanuit een praktische visie, gericht op de doelen die je met de inzet van social media wilt bereiken. Tom speelt graag in op vragen die uit de groep komen.

Als zelfstandige ondernemer sta je middenin de maatschappij. Je kent je eigen klanten, je vakcollega’s, mensen die je ondersteunen en voeden. Het onderhouden van relaties is een cruciale vaardigheid voor het versterken van je onderneemkracht. Hoe bouw jij je relatienetwerk op? Hoe breid je deze uit? Welke instrumenten zet je in? Hoe krijg je op een effectieve wijze zicht op nieuwe contacten? Kortom een boeiende en inspirerende avond.

Programma:

  • 19.15 uur Inloop
  • 19.40 uur Opening Harry Renting (voorzitter KNS) en Robert Stenvert (voorzitter ZME)
  • 19.45 uur Social Media part 1 door Tom Klinker
  • 20.30 uur pauze
  • 20.45 uur Social Media part 2 door Tom Klinker
  • 21.30 uur borrel en napraten

Wilt u deelnemen aan deze avond? Aanmelden kan via de home page, volg het menu ‘aanmelding’.

 

NIEUWS

Human capital: gezondheid is te managen

Er zijn veel cursussen, workshops en trainingen over hoe je verzuim …

BBQ met partners en sprekers

Op woensdag 3 oktober organiseerden wij een BBQ voor onze partners …

Aannamebeleid

Binnen Kennis Netwerk is een P&O contactgroep actief. Personeel- en organisatiemedewerkers …

Ondernemersloket

Speciaal voor startende ondernemers organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met …

Zomer BBQ met onze partners

Thuisblijver? Kom dan naar onze zomer BBQ, speciaal georganiseerd voor onze …

logo kns