Social Media 2013

Social media zijn hot. Op elke site wordt je gevraagd om de website te liken of een tweet te plaatsen over jouw bezoek aan de website. Velen beweren dat social media de ‘place-is-to-be’ is. Maar waar moet je dan precies zijn? Wat betekenen social media voor de ondernemer? Hoe zet je social media in bij de profilering van je onderneming? Moet je er een plan voor maken of is alles goed? In hoeverre moet je social media serieus nemen?
Vragen waar we antwoord op krijgen op woensdag 13 maart a.s. Op deze avond organiseren Kennis Netwerk Steenwijkerland en ZME in samenwerking met Businessclub Steenwijkerland een interactieve bijeenkomst bij Hamsphire Hotel De Eese in De Bult. Tijdens deze avond zal Tom Klinker onze gastspreker zijn en een boeiend betoog houden over de trends in social media land, praktische tips geven over wat je kunt met social media en wat je vooral wel en niet moet doen. Tom Klinker van Academy Consulting, heeft veel ervaring in het professioneel inzetten van social media als marketinginstrument. Hij doet dit vanuit een praktische visie, gericht op de doelen die je met de inzet van social media wilt bereiken. Tom speelt graag in op vragen die uit de groep komen.

Als zelfstandige ondernemer sta je middenin de maatschappij. Je kent je eigen klanten, je vakcollega’s, mensen die je ondersteunen en voeden. Het onderhouden van relaties is een cruciale vaardigheid voor het versterken van je onderneemkracht. Hoe bouw jij je relatienetwerk op? Hoe breid je deze uit? Welke instrumenten zet je in? Hoe krijg je op een effectieve wijze zicht op nieuwe contacten? Kortom een boeiende en inspirerende avond.

Programma:

  • 19.15 uur Inloop
  • 19.40 uur Opening Harry Renting (voorzitter KNS) en Robert Stenvert (voorzitter ZME)
  • 19.45 uur Social Media part 1 door Tom Klinker
  • 20.30 uur pauze
  • 20.45 uur Social Media part 2 door Tom Klinker
  • 21.30 uur borrel en napraten

Wilt u deelnemen aan deze avond? Aanmelden kan via de home page, volg het menu ‘aanmelding’.

 

NIEUWS

Cyclus Succesvol Ondernemen start 5 november

De Cyclus Succesvol Ondernemen gaat dinsdag 5 november van start. Het …

Gesubsidieerde Cyclus Succesvol Ondernemen start 29 oktober 2019

Kennis Netwerk Steenwijkerland is sinds 2005 actief bezig om kennisuitwisseling tussen …

Ondernemersloket 10 oktober

Op donderdag 10 oktober organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met …

P&O Contactgroep: Sociale innovatie

De eerstvolgende bijeenkomst van de P&O Contactgroep is op dinsdag 1 …

Prinsjesdagontbijt 2019

Op woensdag 18 september 2019 vindt het Prinsjesdagontbijt plaats in Steenwijk …

logo kns