staterscyclus 2017

Speciaal voor inwoners uit de regio Steenwijkerland die serieus bezig zijn met het starten van een eigen bedrijf of net zijn begonnen organiseert Kennis Netwerk Steenwijkerland in een starterscyclus.  Het doel van deze cyclus is om (aspirant-) ondernemers te helpen bij het opzetten en continueren van een bedrijf. Ingegaan wordt op het ondernemingsplan, juridische zaken, positionering, marketing, financiën en belastingen.

Heb je ambitie om te starten, of je bent net gestart en zoekt hulp of inspiratie, meld je dan aan!

De cyclus bestaat uit 7 (dinsdag)avonden. Bij voldoende deelname wordt gestart op 3 oktober. Wekelijks is er een bijeenkomst. De slotbijeenkomst vindt plaats op 28 november. Door de groep klein te houden, er kunnen slechts 12 starters deelnemen, wordt de interactie tussen de deelnemers onderling gestimuleerd. Deskundige inleiders met praktijkervaring kunnen nauw aansluiten op de ervaringen en vragen van de deelnemers. De kosten voor deelname bedragen € 175,-. U kunt zich aanmelden via het menu ‘aanmelden‘.

Voor meer informatie en of toelichting kunt u contact opnemen met Cindy van der Helm (0521 763402 ) of René Sturre (0521-538770). Let op: het aantal deelnemers is beperkt. U kunt zich uiterlijk tot 22 september aanmelden.

NIEUWS

Wat betekent de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) voor u

Op 25 mei 2018 wordt de huidige privacywet Wet bescherming persoonsgegevens …

werkstress een 360° blik

Werkstress is beroepsziekte nummer één. De jaarlijkse verzuimkosten gerelateerd aan een …

Het succes van de kennisquiz

Strijd tussen ondernemers in Steenwijkerland Op woensdagavond 15 november werd voor …

hoe werkt ons brein?

Op 4 juli jl. was er een bijeenkomst voor de P&O …

Prinsjesdagontbijt 2017

Op woensdag 20 september vindt het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt Steenwijkerland plaats. Spreker …

logo kns