Het bestuur

Bestuur Kennis Netwerk Steenwijkerland (KNS) Anita Hesselink, Cindy van der Helm, Nick van Berkel, Margriet Bollen en Rene SturreHet bestuur van KNS is erg divers en dat zorgt regelmatig voor frisse invalshoeken. Het bestuur is afkomstig uit allerlei verschillende branches en beroepenvelden. Hieronder stellen wij ons aan u voor. We maken graag een keer persoonlijk kennis op een van onze bijeenkomsten.

cindyCindy van der Helm, voorzitter. Gedreven persoonlijkheid met hands-on mentaliteit. In het dagelijks leven helpt zij bedrijven en instellingen met hun positionering: hoe kunnen zij zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. Kennis waar KNS ook voordeel uit kan halen. Zij is directeur/eigenaar van ZZindi Corporate Communicatie en van Rouwkist op Maat. Gevestigd aan de Oostermeentherand in Steenwijk.

 

VanBerkelNick van Berkel, penningmeester. Nick is bijna 10 jaar als assistent accountant werkzaam geweest bij een accountantskantoor Boer en Timmerman, wat in 2008 verder ging onder de naam Countus. Begin 2014 zette hij samen met een zakelijk partner een eigen aannemersbedrijf op, gespecialiseerd in de grond-, weg- en waterbouw: de JSB Infra in Eesveen. Hoewel JSB Infra landelijk werkzaam is hebben zij een sterke focus op de Noordelijke provincies.

margriet_bollen Margriet Bollen, algemeen bestuurslid. Margriet is Adviseur Werkgeversdiensten bij WGSP IJsselvecht onderdeel van UWV WERKbedrijf.  Zij realiseert op regionaal niveau, door leveranciersmanagement en relatiebeheer, de totstandkoming en invulling van vacatures. Het doel is het uitplaatsen van werkzoekenden uit de caseload van UWV. Naast haar werk bij UWV is zij medeorganisator van de P&O Contactgroepen van KNS.

HesselinkAnita Hesselink, algemeen bestuurslid, is mede eigenaar van Hesselink&Verrips, een belbedrijf. Zij bellen business to business voor een sales gerichte bezoekafspraak en zorgen zo dat hun opdrachtgevers nieuwe leads krijgen.

 

 

 

SturreRené Sturre, algemeen bestuurslid. René werkt als senior adviseur economie bij de gemeente Steenwijkerland aan de economische ontwikkeling van Steenwijkerland. Hij zet zich in voor het stimuleren van het ondernemersklimaat, zowel de ‘hardware’(projecten, investeringen) en de ‘software’ (netwerken en samenwerken). Bestuurslid van Kennisnetwerk Steenwijkerland past hier uitstekend bij.

NIEUWS

Een vliegende start via het Ondernemersloket

Op donderdag 13 december organiseert Stichting Kennis Netwerk Steenwijkerland in samenwerking …

gezondheid is te managen: sessie 3

organisatiecultuur en menselijk gedrag Op 11 december vindt de derde sessie …

Week van de Ondernemer, Startersbijeenkomst 15 november

Van 9 tot en met 16 november 2018 organiseert de gemeente …

gezondheid is te managen, sessie 2

Er zijn vele cursussen, workshops en trainingen over hoe je verzuim …

Human capital: gezondheid is te managen

Er zijn veel cursussen, workshops en trainingen over hoe je verzuim …

logo kns